GÅRDAGEN OCH DAGEN

godmorgon.

förlåt för usel uppdaterin igen. ja vet detta får verkligen inte hända o ja ska försöka och det inte ska hända.

igår va det skolan. rätt okej, va bara verkligen as trött. men pallrade mig igenom dagen.
började med musik. satt typ o sov, men vi bara pratade mest o så sen så spelade vi gitarr och sjön. sjön ''ja hade en gång en båt''. haha dyng bra, gick och sjöng på den hela dagen.
sen rullade dagen på. efter skolan vart det till karlskoga. oliver skulle på moppe kurs och den va bara i två timmar så ja tänkte att ja stannar kvar där inne och solar och går på stan lite. skulle även köpa presenter till mamma, skönt att ha det gjort. när oliver va klar så åt vi donken, as gött!
efter det vart det hem till oliver o sova där, gjorde även anstktsmasker på varandra, as gött!! efter det så somnade vi så skönt bredvid varandra.





köpte även denna tröja på h&m på REAN för 30kr, ett riktigt kap!



idag är oliver på kurs igen från 8 till 3 så nu har ja tänkt att åkt i väg och rida på min prins och sen hem o duscha o lite annat. ikväll blir det mys här hemma. mamma åker till valsverket och ''jobbar'' så ja ska vara hemma med linus, eller oliver o ja ;) vi ska käka pizza och kolla på film tror ja. hoppas bara på att linus har en kompis som sover här så slipper ja bry mig så mycket om honom ;) hahah . men nu ska ja kila. bloggar mer när ja kommer hem, pusspuss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0