IGÅNG EFTER BLOGGPAUS

såå,  nu har ja tagit en väldigt lååång bloggpaus. kännde att ja behövde det efterallt som hänt. dock är det mesta privata saker som ja inte tänker ta upp här.
men kan ju berätta lite va som hände efter pip där.
pip är en festival som är varje år i 4 dagar i karlskoga, dock va ja bara på sista dagen eftersom ja inte hade någon biljett. men ja o oliver fick två biljetter av hans farbror, snällt !
dagen efter pip så åkte vi till mariestad och va där några dagar. ja åkte hem i tisdags. men han är kvar där nere. men i morgon ska ja åka tåg dit ner för att träffa honom igen, skönt!
va har hänt idag då?
mamam kom in och väckte mig vid 10 o sa att vi skulle åka om 40 min så va bara att gå upp. skulle till mammas kompis för linus behövde hjälp med nått, eller det va lina som skulle hjälpa honom, så min kompis med ;)
fick med mig två täcken om som ja ska pröva på profit. vilket ja gjorde idag så får se hur dte blir.
sen hem direkt och knövla med massa bokning av biljetter. sen direkt till stallet o hämta hästarna uppe vid gräsholmen. på vägen hem så skulle ju lilleman hålla på o krångla som attans. han va inte riktigt sig sj. men nu fick dom komma in i tid så hon får vila upp sig nu så blir dte nog bra hoppas ja!
red iaf runt gräsholmen, mötte upp pappa o linus så dom gick med. myys!
när ja kom hem så vart det dirket till peter,susanne o adam. fikade där o hade det skoj !
men nu ska ja sova o tagga till en städ o pack dag o en tåg resa på det oxå ! usch fy !





så underbart o sitta där uppe o inte behöva tänka nått alls <3 love it

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0