FREDAG & LÖRDAG

tjaa, tänkte berätta lite om gårdagen och lite om vad som händer idag o så ! :)

igår vid 04.40 ringde klockan hemma hos oliver igår morse. då va det bara att knata upp för att följa med hans mamma till hennes jobb. skit trött va man när man åkte. hon jobbade på korvbrödsbagarn som kock. eller hon gör frukost och tar betalt för lunchen dom får till fabriken. kul va det iaf ! va inne i fabriken oxå, tog några korvbröd. fan va goa dom va när dom kom ut fråpn ugnen och va alldeles varma. goare korv bröd får man aldrig mer äta. eller om ja följer med igen men ;)
slutade vid 1 typ då åkte vi där oliver skulle spela cup, eller det va bara en match. den matchen gick ifa bram tyckte ja. dom vann med 5-0? har inte så står koll menmen. åkte hem somna så skönt i olivers knä på vägen hem. så skönt.
väl hemma så åt vi tacos och spela spel och bada bubbel bad. så skönt.

idag så vakna man vid 8 av att oliver skulle gå upp och äta o göra i ordnig sig för cup idag igen. så ja åkte hem och eftersom mamma o linus åkte till husvagnen igår så innebär det att ja är själv hemma så hade glömt nyckel man bad mamma lägg ut nån. men hittade ingen, fan vilken ren panik ja fick då. men efter en timma kom ja på att den låg en nyckel i bon, så det löste sig.
har även världen jävla mensverk och värste grinig så bäst att ja är själv idag så ingen åker ut för nått som ja egentligen inte menar. heheh
men är väldigt uttråkad så måste hitta på lite ja kan göra tills oliver kommer hem :)
har några saker på g :
* hjälpa mamma o städa övervåningen
* strycka
* rensa garderober i mitt rum
* puttsa mina fönster
* städa mitt rum
* plugga
* o självklart blogga lite extra (eftersom ja inte gjorde det igår) ;)
aa typ det, men det ä bara för o fördriva tiden lite o det är nytta. men nu ska ja sätta igång ja ja blir klar idag (y)
bloggar senare ! :) puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0