ONSDAG

tjenare ! :)

förlåt för dålig uppdatering idag men har verkligen inte haft tid, har jobbar (delat ut reklam) klippt gräset o gräsklipparen gick sönder. aa. så det gick typ hela dagen. dagen har bara åkt iväg. hemskt!
men nu håller ja på att packa tills helgen ! vart ändrade planer för midsommar. skulle följt med mamma o linus till husvagen o fira som alla andra midsommrar. men nu blir det o följa med oliver o hans familj till mariestad o sen på midsommarafton så blir det lisseberg. lite ovanligt :D men säkert jätte bra eftersom det kanske inte är så mycket folk? men man vet aldrig. andra kanske tänker som oss o tror att det inte är så mycket folk där ;)
men hoppas inte det. så ska bli en riktig mys helg. får hoppas att det blir fint väder oxå.

så kan ju säga redan nu att det inte blir så mycket bloggning. men ska försöka att hinna med o göra några tidsinställda inlägg oxå ! :)
men dagen är inte än slut. håller på o packa sen ska ja packa åt mamma oxå eftersom hon inte mår bra. sen blogga. o senare blir det väl eftersom ja inte är färdig innan så ska ja gå till oliver i en skaplig tid :D för ja är verkligen as trött efter dagen jobb ! :)
kan ju även säga att det gör lite ont i mig o lämna mamma o linus själva i helgen när hon inte mår bra. vet att dom behöver mig. men även vet ja att det finns folk där nere vid husvagnen som hjälper henne oxå. så ska nog inte behöva oroa mig, för nu ska ja ha roligt.
blir nog inga bilder heller, blor så jobbigt att böra på kameran så om det blir några så blir det mobil bilder vilket inte är någon bra kvalite men men. nu ska ja förtsätta o packa. kanske hinner med ett inlägg innan vi åker i morgon. puss ! :D



 

ROY, vilken stjärna ! ;)
hunden som är där Rutan står :)

så goo hund ! :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Oroa dig inte för mamma vi är många som kan hjälpa till , ha en go midsommar Lisa !

2011-06-22 @ 23:58:02
Postat av: Lisa

tack, det värmer när ja hör det, hoppas ni får det kul där nere o att ni får fint väder !

trevlig midsommar !

2011-06-23 @ 11:18:19
URL: http://mesost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0