städat och klart

hej o ho :D

gud va ja har städat nu på eftermiddagen, var inte klar förnst vid halv åtta typ. Har städat vid min smink höra och alla lådor och så. Så nu är det så fint på mitt rum. När ja var typ klar med att städa så kom min älskling Oliver hit så åkte vi till honom och laddade MP3 med musik så vi slipper ta batteri från mobilerna, smart va ? :D
men nu ska ja ta kvällen för att orkar upp i morgon, godnatt :)





kolla så fint mitt rum blev





fick även fram lite jul känsla. Ljus lycktan har ja designat sj på BLOMBODEN


30 november

JA SKÄMS VERKLIGEN FÖR ATT JA INTE BLOGGAT, förlåååt!

har inte hänt jätte mycket igår hade vi fysik prov som gick bättre än förväntat och så dirket efter skolan så åkte ja till stallet och mös med mina prinsar. idag så har det vart skola som vanligt, go skoladag ändå, slapp och skön!
och nu ska ja bara ta det lungt med mig själv och städa lite på mitt rum, det ska vara skinade rent! ska allt visa er sen !
ska även fixa lite saker tills i morgon, ska nämligen till stockholm med klassen + en klass till. ska till riksdagen och kolla så det blir bra. men nu ska ja sätta igång för att bli klar någon gång. puss ! :)



27 november

hej på er :)
igår hände det inte så mycket förutom att vi var till Olivers farbror och kollade på hans nya hus som dom ska flytta till och ja säger bara gud va fint det var, fyfan ;)
sen var vi bara hemma och mös och skoj bråkade. vart inge badhus för det blir det nu, därför vi är uppe så tidigt idag. sen blir det och gå på bio med världens bästa pojkvän på den nya twilight filmen. så det ska bli roligt.
men nu ska ja kila, puss !

25 november

hej på er.

ska försöka mig att skaffa lite mer tid till bloggen eller vad säger ni?
igår vad ju det som sagt trivsel kvällen, var skit kul. alla var grymt duktiga som uppträdde och klasskampen var även kul, dock var ja ju inte mer men det var minst lika roligt att sitta och kolla och skratta bredvid, hahah.
kommer bilder från det någon dag.
nu ligger ja i sängen hos Oliver och väntar på att idol ska börja igen så ja får se vem som åker ut så ja kan sova sen.
idag har det inte hänt så mycket har städat och lite hemma, har även gjort en krans till mamma.
men nu ska ja avsluta allt och sen kolla idol så ja är redo. har även ryktas om att det blir badhuset i morgon också, får se hur det blir med den saken ;) men nu ska ja kila. puss!




 

vart nöjd faktiskt !

23 november

tjenare på er.

som ni kanske märkt så har ja inte bloggat något knappt på grund av att det har vart väldigt mycket plugg. som har haft 2 redovisningar, ett glosförhör, en inlämning och i morgon har ja ett prov. rätt mycket om ni frågar mig så det är dte ja gjort under dom dagarna ja inte bloggat.
idag så har ja ju vart i skolan, hade ju en svenska redovisning som ja tyckte gick rätt okej, var bara väldigt nervös innan. efter skolan va det ju som sagt jobb som väntade, tog moppen för att det skulle gå fort. har ju som sagt lite och fixa. det är trivsel i morgon och det innebär att vi är i skolan i morgon kväll ´, det är show och vi nior har en kamp mot varandra,skit kul är det verkligen! efter det så är det disco och så, men det är frivilligt. sen är vi lediga på fredagen dagen efter. trivsel innebär också att man ska vara fin klädd. eller, det gör man som man vill. men alla är faktist alltid fin klädda så. så efter skolan i morgon blir det hem och fixa mig, Oliver mamma ska fixa mitt hår, hon är jätte duktig på det så det känns bra.

nej men nu sitter ja bara och babblar så nu ska ja åka till Oliver, puss !


bloggar när ja får tid...

berättar om veckan när ja får tid massa plugg och så och i morgon är det jobb. så tar mig i kragen efter det ! puss.....


19 november

tjena på er :)

vart inga bilder igår men det kommer när det kommer.
idag så vaknade ja vid halv nio, varför vet ja inte. skulle ju till någon skola i karlskoga för det va öppet hus, har verkligen ingen aning om vad ja vill gå. men det kommer väl.
nu sitter ja iallafall hemma hos Oliver, har vart kalas här för hans mamma förut kuligt.
men nu vill ja till kronhallen och handla mina speciella kex men Oliver vägrar men ja ska dit.
ikväll blir det att kolla på iallafall en twilght film ska nämligen se alla för att kunna gå på den nya sen. så får se hur långt vi kommer. men nu ska ja knalla. :) puss !!!
helt galen i henne

18 november

tjena på er, kom hem för ungefär 30 minuter sen. vart en lång husbilsresa hem fast dock sov ja på soffan typ hela vägen hem, rätt gött. men nu ska ja slå på musiken i bött och plocka upp allt ja köpt och ta kort så får ni se vad ja köpt. förhoppnings vis lägger ja upp det senare :)




en låt ja ska dunka nu iallafall

17 november - från ullared

tjenare :)

hann aldrig blogga igår på grund av att ja trodde att vi skulle åka vid 5 som vanligt så ja skulle hinna att packa och blogga innan vi åkte. men så fick ja reda på att vi skulle åka vid 3 så ja hann inte ens packa typ.
men nu sitter ja i ullared efter en hel dags shopping. verkligen roligt, inte jätte mycket folk men folk va det ju, men kunde handla allt ja ville. så nu sitter vi i husbilen, jag har preci kollat på två avsnitt av drömmen om ett barn. verkligen ett program som får mig att gråta.
i morgon väntar en till shopping dag. fast ska väl inte shoppa hela dagen utan åker väl hem när vi kollat igenom lite igen och det vi ska byta och det vi har glömt eller som vi gått och funderat på. går och funderar på en bh ja höll i, men det ytar vi i morgon. för nu ska ja ta natten som är väl behöftligt för nu är ja trött. bloggar i morgon när ja kommer hem, vilket ja inte vet när det är, så godnatt på er ! :)





hälsningar från ullared

PACKA

god kväll på er :)

håller på och fixar saker för kvällen, tvättar bland annat lite benlindor och så ska plugga lite kemi hos Oliver sen också. men det tar vi senare.
var ju som sagt i stallet förut gick kanon bra var bara lite kallt. Linus gick även med Lilleman så den lille tjockisen fick röra på sig lite också, han tyckte verkligen det var skit roligt. ser fram i mot att börja jobba med honom sten hårt nu. men nu ska ja börja packa för att gå till Oliver och sova hos honom. bloggar mer i morgon innan ja åker till ullared, puss ! :)

15 november

sitter i skolan och ska snart ha gymnasie info efter det slutar vi och då blir det att åka till stallet och rida min prins sen sova hos Oliver tror ja. ska även plugga lite kemi eftersom vi har prov på torsdag. dock är inte ja i skolan då men gör ju det när ja kommer tillbaka. men nu börjar vi. hörs senare ikväll :)


14 november

hej på er :)
igår då när ja inte bloggade så gjorde ja egentligen inget speciellt, bara möös med babe och va och åt hos mormor eftersom det var farsdag. men idag så var det ju måndag igen, vilket ja inte gillar alls men fick iallafall reda på att ja fick vg på so provet ja gjorde i fredags. för en stund sedan så va ja i stallet och fixade lite. Tog in hästarna och gav dom lite mat o så. nu sitter ja hos Oliver och ska snaty hoppa in i duschen och sen sova här.
tänkte även berätta lite andra saker för er som är roliga, på onsdag kväll ska min familj och ja ålta till ullared tills på fredag vilket ja er grymt fram i mot o få shoppa i hjäl sig. så i morgon ska ja rida istället för på torsdag så Linus ska med mig och hålla på med Lilleman. men nu ska ja ta sängen. så ni får hade så gött!!!

12 november

försökte blogga igår kväll från Peters ipad men det gick inte. tror det är någon inställning här från datorn man måste göra den. ska förska fixa det. vet någon läsare hur man gör så får man gärna tipsa mig :) ?
spelade iallafall plump igår och det var verkligen skit kul. måste verkligen göras om. självklart vann ja över Oliver, det är ju huvudsaken ;) hahha
idag så åkte ju ja och mamma in till Örebro på öppet hus på virginska skolan, blir nog florist där inne, känns bäst!
vart även staylad där inne. ja själv tycker ja är jätte fin.
nu sitter ja hemma o väntar på att Oliver ska svara på mitt sms. vill att han ska möta mig det är närmligen mörkt ute och ja är mörkrädd men han vägrar , fattar nada ja? äsch, vill inte ta upp det här..
men nu ska ja sluta blogga för dagen och göra annat. i morgon blir det mat hos mormor, fira farsdag. men nu ska ja sticka, puss :*





så här såg ja ut... ja vet att bilden är dålig. och att ja har håret som format sig till en runt ring, ja fattar inte.. hahha
läpparna ska vara mer röda.
att ja egentligen vågar lägga ut den här bilden.

11/11-11, frääsigt!!

hej på er, är allt bra med er? här är allt bara bra, det är ju fredag ;) hehe

skolan idag var okej, hage prov om islam som ja tyckte gick rätt okej.
är hemma nu iallafall, Oliver ligger i sängen och sover så sött såå medans ja täkte blogga lite, plocka undan på rummet och sticka och kolla på lite program som ja missat under veckan medans vi väntar på att Peter ska höra av sig. ska ju som sagt dit ut ikväll ska kolla på Danmark - Sverige och sen äta tacos och spela plump. ska bli riktigt roligt faktiskt.
i morgon blir det att åka till Örebro med mamma på öppet hus på Virginska skolan. hoppas även vi gör lite mer.
nu ska ja fixa líte, bloggar senare. puss !




titta så söt han är !


9 november

tjenare på er :)

håller på att fixa mig för att fara på hockeyn. har pluggat så gott ja kan och det ja har kunnat, måste kolla upp den del saker i skolan i morgon. men nu ska ja plocka rätt lite på rummet och sen börja röra mig mot karlskoga. kan även säga att det blir det ända inlägget idag så ni vet. för när ja kommer hem ikväll så ska ja försöka att komma i säng. men nu ska ja kila. bloggar i morgon :)


orkar tyvärr inte blogga..

på gurnd av att det har hänt en del saker under kvällen så tar nya tag i morgon, godnatt !

8 november

godkväll mina kära :)

nu sitter ja och lyssnar musik och ska snart sätta mig och plugga som ja EGENTLIGEN borde ha gjort hela eftermiddagen men vilket ja inte gjort... FAN TA MIG! men det får vi ta tag i nu. senare ska ja hämta Oliver så ska han hjälpa mig med pluggandet hoppas om han fortfarande inte är lika sur som han va förut ;) men nu ska ja börja plugga så bloggar ja senare puss puss ! :)


NATTI





såååå nu ska ja nog ta sängen och ladda inför den längsta skoldagen på hela veckan och efter skolan så blir det att plugga som fan, nämligen prov på fredag som ja hade glömt bort. fan ! men nu ska ja ta sängen så ja orkar med det där jävla pluggandet !



fyfan...!


FRÅGOR

SENASTE:
1. Dryck: Sprite
2. Telefonsamtalet: Oliver :*
3. SMS: Oliver :*
4. Sång du lyssnade på: We love found - Rihanna


HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: det har ja inge minne av .. :$
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej, inte vad jag vet.
8. Varit kär: ojha !
9. Förlorat någon speciell person: Ja.
10. Varit deprimerad: kan ja nog inte säga vart mycket ledsen det har ja!
11. Varit så trött att du somnat sittandes: hahha det kommer ja inte ihåg ;)

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Vit
13. svart 
14. vinröd

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: det ja har, absolut!
16. Fått ditt hjärta krossat: tror ja inte.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Skoja inte ;)
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Japp!
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha japp.
21. Kysst en kompis: Japp

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: alla dom ja känner har ja ju träffat ;)
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 3!
24. Har du några husdjur?: 1 katt
25. Vill du ändra ditt namn: Nja, ja vet inte ?
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: badade bad tunna :D
27. Vilken tid vaknade du idag: 6.30
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: försökte sova
29. Någonting som du längtar till:   tills ja bor i hus med oliver med tre barn och lever livet :)
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Bli rik och smartare.
32. Vad lyssnar du på just nu: nyheterna på tv:n

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Japp.

34. Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting.

 

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Lisa Johansson
37. Singel/upptagen: Upptagen
38. Stjärntecken: vattenman
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: strömtorpsskolan lekis - 6:an & stora valla skolan 7 - 9:an
41. Gymnasie: Hoppas på virginska skolan i örebro
42. Högskola: hoppas på ingen alls..
43. Hårfärg: brun
44. Långt eller kort: många säger att ja är kort men själv säger ja mig som att min längd räker till !
45. Längd: 1.65
46. Vad gillar du gällande dig själv: Säger vad jag tycker och står för vad ja säger.
47. Piercings: Ingen, alls.
48. Tattoos: Ingen
49. Höger eller vänster: höger

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: Ingen
52. Piercing: Ingen
53. Tatueringen: Ingen
54. Bästa vän: Josephine, Madde & Oliver
55. Sporten du spelade: red redan då ;)
56. Husdjur: Katt
57. Vaccination du minns: Minns inte.
58. Konsert: ingen aning ;)
60. Alkohol du drack: det kommer ja inte ihåg, cider kanske?

 

JUST NU:

61. Äter du: inget
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: sova
64. Lyssnar du på: nyheterna på tv:n
65. Väntar du på: att ja ska få sova ;$

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Japp
67. Vill du gifta dig: Japp, men min fina Oliver
68. Karriär i åtanke: att jobba som florist på Blomboden i degerfors ;) haha

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Båda
70. Kramar eller pussar: Båda
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Lite av båda kanske
74. Snygg mage eller snygga armar: Båda haha
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Lite känslig men inte för mycket
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: båda två

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: nej
80. Gjort något sjukt spontant: Haha ja
81. Tappat glasögon eller linser: Nix
82. Haft sex: Japp
83. Krossat någons hjärta: Ingen aning
84. Har någon krossat ditt hjärta: Nja
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Haha ja
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nej

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Ja
90. Mirakel: Jadå
91. Kärlek vid första ögonkastet: nja kanske
92. Himlen: ibland 
93. Tomten: Nej haha
94. Att kyssas på första dejten: Ska man tro på det? Gör man det så gör man det.
95. Änglar: Japp

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: Aldrig
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: aldrig
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja klart, det beror ju på personerna.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: mina hästar, familjen & Oliver <3
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Japp

7 November

tjenare bloggen va ett tag sen nu känner ja och det ber ja om ursäkt för..
under helgen har det hänt en del om man jämför med va ja gjorde under lovet ;)

fredags så var det ju hockey och dom vann med 3-2 efter starffar. hade även mensvärk så vi åkte hem direkt och la oss. sen på lördagen så va det full rulle hela dagen från morgon till kväll...
började med att ja och Oliver stack till honom och duschade eftersom här hemma så räker inte ens varm vattnet till 2 pers typ... tråååkigt! men när vi kom tillbaka och va ny duschade så började vi med tårtorna, verkligen skit fina blev dom, tyckte jag iallafall. (kommer bild senare ikväll eller i morgon). började fixa oss, så fina som vi blev. Oliver hade slips,skjorta och kavaj, jävlar vad fina min lilla pojke blev. själv hade ja också kavaj som ja fick låna av Adina. kvällen belv riktigt lyckad med mycket skratt den slutade rätt sent vilket gjorde att vi sov väldigt länge igår också. så igår va en sån här mys dag då vi spelade tv-spel och bara mös med varandra.

idag va det ju som sagt skola igen inte kul alls kännde ja i morse.. somna ju som sagt vid 3 i natt på grund av att ja inte kunde sova alls. men skolan idag har vart roligt på grund av att det var gymnasie info på förmiddagen och sen so och matte bara sen slutade vi. efter skolan så satt ja kvar och pluggade på fysiken & kemin som ja inte fattar ett skit om o vi har prov snart så det känns inte alls bra. nu ska ja kolla på ensam mamma söker, blogga innan ja lägger mig.



massa broschyrer vi har fått under hösten om gymnasium både i skolan och hem så blir någon eftermiddag att sätta sig ner o läsa dom ..


4 november

tjenixen :)

vad händer runt om er då? :)
ja håller på och städar och fixar mig för att åka in och kolla på hockey senare ikväll :)
idag har ja vart ikarlskoga en sväng för att byta till vinderdäck och det gick kanoners. sen till willys och köpa grejor till mamma tårta som vi ska göra i morgon ja och Oliver. i morgon som sagt så ska vi ha kalas för min mamma som vi inte haft än så i morgon gäller det, 22 personer kommer. kommer bli trångt och varmt. jag och Oliver ska sköta allt så mamma ska få umgås med alla. men nu ska ja fixa klart mig sen åka så bloggar mer ikväll :)



3 november

förlåt för dålig bloggnig under dagen och igår.


har inte hänt mycket alls nu känner ja, bara sover sover så dagarna bara försvinner.
som idag sov ja till 12 och även igår. blir inte alls bra.
men idag har ja ridigt på min underbara häst som ja älskar överallt annant i världen.
var även på bio med mormor, mamma och Linus. svensson svensson det var väl okej, var en sån där pinsam film :$ hahaha
men nu ska ja ta natten så lovar ja att ja ska gå upp tidigt för att blogga promise! godnatt :)


2 november

godeftermiddag, eller är dte kväll? ;)
är allt bra med er ? med mig är det prima, bara trött. sov nämligen i

GODNATT



va ju som sagt nere vid blomboden förut och fick det hära. dom är ju helt enkelt helt underbara.


förflyttade mig till Oliver och spelade sims istället förut.
så nu har vi precis spelat klart så nu blir det sova. godnatt ;)

DOM KOM REDAN IDAG





fick sms i morse om att mina hår grejor hade kommit så i morgon ska ja testa dom. så ska ja rapotera om det när ja får något resultat !


1 november - the sims djurliv

god eftremiddag. 

sitter och spelar the sims djurliv på tv-spel. tycker faktiskt det är väldigt roligt.
va nere till blomboden och lite så förut. men det berättar ja om i några andra inlägg blir lättare ;$
skjutsade även ner Oliver förut på träning så väntar på att han ska höra av sig så ja kan hämta honom så vi kan få mysa till det ikväll och gå och lägga oss i tid ikväll.
i morgon så TROR ja att ja ska dela ut reklam har egentligen ingen aning men det visar sig. är iallafall inställd på att ja ska göra det.

men nu ska ja fortsätta spela så bloggar ja lite senare.


RSS 2.0