7 November

tjenare bloggen va ett tag sen nu känner ja och det ber ja om ursäkt för..
under helgen har det hänt en del om man jämför med va ja gjorde under lovet ;)

fredags så var det ju hockey och dom vann med 3-2 efter starffar. hade även mensvärk så vi åkte hem direkt och la oss. sen på lördagen så va det full rulle hela dagen från morgon till kväll...
började med att ja och Oliver stack till honom och duschade eftersom här hemma så räker inte ens varm vattnet till 2 pers typ... tråååkigt! men när vi kom tillbaka och va ny duschade så började vi med tårtorna, verkligen skit fina blev dom, tyckte jag iallafall. (kommer bild senare ikväll eller i morgon). började fixa oss, så fina som vi blev. Oliver hade slips,skjorta och kavaj, jävlar vad fina min lilla pojke blev. själv hade ja också kavaj som ja fick låna av Adina. kvällen belv riktigt lyckad med mycket skratt den slutade rätt sent vilket gjorde att vi sov väldigt länge igår också. så igår va en sån här mys dag då vi spelade tv-spel och bara mös med varandra.

idag va det ju som sagt skola igen inte kul alls kännde ja i morse.. somna ju som sagt vid 3 i natt på grund av att ja inte kunde sova alls. men skolan idag har vart roligt på grund av att det var gymnasie info på förmiddagen och sen so och matte bara sen slutade vi. efter skolan så satt ja kvar och pluggade på fysiken & kemin som ja inte fattar ett skit om o vi har prov snart så det känns inte alls bra. nu ska ja kolla på ensam mamma söker, blogga innan ja lägger mig.



massa broschyrer vi har fått under hösten om gymnasium både i skolan och hem så blir någon eftermiddag att sätta sig ner o läsa dom ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0