24 oktober - prao

förlåt för usel uppdaterat har verkligen haft fullt upp. men ska förska berätta allt i en kort historia ;)

i fredags i skolan va det en föreläsning om droger. riktigt bra och skön snubbe som hade det. efter det tog Oliver och ja buusen i till örebro tillsammans med Matilda och Robert till gustavsvik. verkligen en riktigt skön dag kan ja bara säga. blir garanterat att hitta på fler saker med dom.
lördagen då väntades det kalas för Oliver pappa så det va fullrulle hela dagen så det va ju rikigt kul. söndagen vart bara en slapp dag riktigt sköna såna med.

och måndag är det idag. som ja inte har berättat så är ja ute och praoar nu. är på ett riktigt roligt ställe. Blomboden, riktigt roligt ställe + hel sköna folk där. så börjar 10-18. så det är fullrulle hela veckan kan ja säga er. men idag har ja snittat blommer , gjort fina grav kransar och lastat av saker från en pall som sammanlagt vägde 350 kg. sen i morgon ska ja snitta ännu mer för då det kommer leveranser + att ja ska dekorera alla grav kransar ja gjort idag. ska försöka ta så mycket bilder ja kan, men kan tyvärr inte lova att det blir så mycket.
men nu ska ja ta o hoppa in i duschen och ladda upp för en dag i morgon på blommster affären ;)





grav kransarna !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0