11 oktober

hejsan hejsan :)
ja ber om ursäkt för dålig uppdatering men ja varnade er faktiskt ;)
men ja ska berätta om dagarna så ja kan säkert redan nu säga att detta kommer bli ett lång inlägg ;)

Lördag: åkte ner till Degerfors-järnvägsstation och hämtade mötte upp Oliver och hans familj. var hur skönt som helst att träffa dom. åkte iallafall hem till honom så fick dom brätta vad dom hade gjort på resan osv. fick lite saker av dom (visar dom i ett annat inlägg). på den dagen gjorde vi inte speciellt bara va och mös med varandra.

Söndag: vaknade upp bredvis världens finaste pojkvän. låg och mös och göttade oss ;)
gick upp och åt den god frukost sen så ringde den någon till Olivers pappa och frågade om dom var på väg? vi bara what? men då hade Oliver tydligen match så då vart det att kolla på den. dock förlorade dom med 1-3 tror ja?

Måndag: skola som vanligt, hade boxning på idrotten vilket känns i armarna idag. åkte in till karlskoga och fixade lite saker och åt på donken. sen vidare till stallet och rida på Profit. sen hem till Oliver och kolla på Ensam mamma söker.

Idag: skola, hände inget speciellt utan att vi hade ZUMBA på idrotten skit kul. bara väldigt svårt, har ju inte dansat på väldigt länge ;)  men funderar på att dra igång igen vore kul och framför allt skönt att få röra på sig.
har ritat lite på min bild och så, snart ska ja iväg att hämta Oliver för att sedan hem till honom och kolla på Sverige- Holland. inte ofta ja kolla på fotboll förutom när Oliver själv spelar.

i morgon så ska vi ha en läsar dag i skola då ska vi sitta och läsa från 11.30-14.00.
ska väl gå. sla börja på två nya böcker. antingen ''Expert på att rodna'' eller '' syskonkärlek'' kan inte riktigt bestämma mig. det visar sig.
nu ska ja plocka lite på rummet innan ja ska ut att åka lite på mopen igen :)



min mysiga katt som sitter i mitt fönster just nu, jävla söta/goa katt!

Kommentarer
Postat av: Bella

Åh, vilken tog du? :) syskonkärlek skulle ja rekomendera! ja kunde verkligen inte sluta läsa den, asbra bok :) <3

2011-10-16 @ 01:13:31
URL: http://izabellanyquist.blogg.se/
Postat av: Lisa

ja tog syskonkärlek, och den är dyng bra. har läst flera av hennes böcker och dom är verkligen skit bra så ja tror att alla är bra :D <3

2011-10-16 @ 07:49:27
URL: http://mesost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0