ANSTIKTET

För några dagar sen så la ja upp vad ja använder till mitt hår, nu tänkte ja lägga upp vad ja använder till mitt ansikte :)
Den till vänster heter visibly clear, den den använder ja som en ansiktsmask eller som en regäl rengöring, rekomdenerar. Den har ja köpt på apoteket. Men går säkert att köpa på andra ställen också men vet inte var.
Den till höger har ni säkert sätt förut. Det är en ansiktsborste som man gnyggar på hyn. Man blir riktigt len av den, rekomenderar även den med!

Den stora flaskan är en j*vligt bra sminkborttagning. Den är köpt på apoteket och heter ACO. Det finns även i mindre flaskor om ni vill testa!
Sen använder ja vanliga ansiktsmaskor en gång i veckan försöker ja med.
Flaskan till vänster är ju som sagt vanligt alsolsprit, det tvättar ja ansiktet med. Det gör så att huden torkar ut och att om man har någon finne så försvinner den fort. Självklart får man ju smörja huden med någon kräm för den kan ju bli väldigt torr. Och flaskan till högen är vanlig nivea ansiktsvatten, den använder ja innan ja har på alsolsprit för att få bort allt skit innan.
Sen Stioxyl använder ja när ja har en ''stor'' finne för då går den verkligen bort fort, fast då har ja bara på den

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0