NÅGRA DAGAR SÅ DÄR

Hej på er. Nu har det blivit så här igen att ja inte bloggat på ett par dagar. Det är tydligen bara att acceptera att det blir så ibland för mig. Men täkte iallafall berätta vad ja gjort från att a slutade blogga.

Fredag 30 december:
Började dagen med att gå upp i tid för att rida och släppa ut hästarna. Vart en tidig tur på min lilla älskling.
När ja var klar i stallet vart det snabbt hem och duscha sen iväg till örebro för att tillbringa dagen där i gustavsvik med världens bästa familj + pojkvän. Åt även ute den kvällen på en resturang som heter Efesos. Verkligen en bra resturang, bra personal och god mat, det kan ju inte bli bättre ? Så det blir att besöka den fler gånger.

Lördag 31 december, nyårsafton:
Sov ganska länge på grund av att ha kommit hem rätt sent från Efesos.
Åkte in till ö&b med älsklings familj och köpte raketer och så när vi kom hem så åkte vi och badade bastu hos Olivers mormor & morfar, mys på hög nivå!
Snabbt hem och ta in hästarna sen börja fixa sig för att åka och käka på katrinedalskrogen med familjen + pojkvän. Mysigt var det men dock fick vi fel mat. Och det orkar ja inte ens gå in på för det är så löjligt, haha ;)
Sen hem till morbror och börja skjuta lite raketer sen hoppa i badet sen skjuta raketer igen sen mys ramför soffan. En riktigt lyckad och bra kväll måste ja säga !
Söndag 1 januari 2012 !!!!!
Sov ganska länge. Hade kommit snö under natten så åkte pulka med Oliver lillasyster Jamie. Dock regnade den bort under dagen :( Åkte in till Karlskoga och åt på donken med älskling sen sola.
Måndag 2 januari:
Min bästa vän Madde fyllde 16 år. Grattis tösa <3

& ja och min älskling hade 1 år & 11 månader <3

Följde med när han spelade hockey med sina kompisar utanför nobellhallen och kollade.
Sen hem och göra mint päron, sååååå gott !
Tisdag 3 januari - IDAG:
Vaknade vid halv ett hos Oliver, skönt att få sova ut.
Nu sitter ja hemma och tvättar lite, ska även städa så det blir fint. Senare till Oliver igen skulle ja tro. Han är och spelar hockey, idag igen.... BORING!
Men nu ska ja Gå ner och laga mat. BLOGGAR SENARE SÖTNOSAAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0