HOCKEY

håller fortfarande på och städar. men det blir en paus där. för nu ska ja börja fixa mig inför hockeyn. ska ju åka moped in, ska sova hos bästis Madde. och innan ja åker in ska ja hinna fixa mig åka till Oliver och ta in deras post o grejer sen tanka o ta ut pengar ! mycket nu.
åker från Madde vid halv 12-12 i morgon för att åka till peter och susanne och tvätta deras bilar och få lite pengar och fördriva tiden lite :) men nu måste ja skynda mig, bloggar i morgon puss ! :)


FREDAG 30 september

tjenare :D

har kommit hem från skolan nu, idag är det FREDDAAGGGG! gött!
nu ska ja städa. det ska glittra i rummet sen när ja är klar. ska vara göööörr rent!
ser ut som en svinstia här inne. usch, hur har ja kunnat vara här inne, seriöst?!
så nu blir det att städa. har gjort en spellista på spotify med enrique lglesias. han är så grymt snygg och bra !
nu ska ja stätta igång. senare ikväll blir dte hockey med bästa vän vet inte om hon följer med hem till mig och sover här eller om ja hos henne eller nått. det visar sig. nu ska ja börja, bloggar senare... :)







hemskt stökigt rum, fy på dig Lisa!

ÄLSKLING SNÄLLA, KOM HEM NU...



nu kan ja inte göra något annat än att bara gråta.
ja saknar dig verkligen as mycket. ja visste att ja skulle sakna dig mycket. men inte så här mycket...
du är verkligen mitt allt. kan inte leva utan dig, är fullständigt beroende av dig!
mina dagar utan dig är jobbiga.
att gå upp på morgonen och tänka och veta att man inte får träffa dig idag heller.
det gör så in i helvetes ont i mig att känna så. ja vet ju inte alls om du känner samma som ja.

för mig här hemma i sverige går dagarna sjuuukt segt, men för dig går det väl as fort och vill säkert inte hem när ni ska hem.
men då är det min tur att ha sig hos mig.
tårarna bara rinner och rinner, dom tar aldrig slut.
snälla älskling, bara kom hem nu?

vet att det är nästan precis en vecka kvar tills du är hos mig. det har gått hälften. och kommer ta precis jävla lång tid till?! hur har ja bara stått ut den här veckan?
jo, ja har sysselsatt mig med massor. utan Profit och Lilleman skulle ja aldrig i hela världen klara mig.
när man inte har den första har man dom två andra som är precis lika bra.
men om ja ändå kunde ta hem dom två andra och ha hemma o ligga i sängen med o mysa med.

du Oliver Malinen är det bästa som har hänt mig och det kan inget ändra på.
jag älskar dig med hela mitt hjärta, glöm aldrig det !

29 september

tjenare :)

sitter här och har precis kollat på sol, fest och oroliga föräldrar & nu sitter ja och kollar på modelljakten på kanal 5 play. har vart i stallet och ridigt min underbara prsins. han är så jävla underbar så ja tror ja spricker.
i morgon blir det att gå på hockey med min bästa vän Madde! <3 hon fick även sitt moppe körkort idag så ja säger bara grattis bästis.
men nu ska ja gå och sova. puss!


...

orkar tyvärr inte blogga efter att ha jobbat och massor. helt slut. bloggar i morgon, godnatt

godkväll

tjenare :)

somsagt va ju och hämtade hö till pollarna förut. tog även in dom. ska gör det i morgon med.
men i morgon blir det jobb oxå och mys med hästarna och städa och plugga. har lagt in hälften av glosorna på glosboken så ska öva i morgon. men nu ska ja sova. för är jätte trött och fryser så då går ja och sover.

förresten, pratade med oliver förrut. väldigt roligt, han beröttade att han hade hoppat på klippor? dock tror ja honom inte eftersom han hatar att hoppa i vatten ;) saknar honom jätte mycket och bara längtar tills han kommer hem ! känns som om han kommer vara en helt annan människ när han kommer hem. som typ känner ja dig? känner den den känslan och den tycker ja inte alls om får så jävla ont i magen av den..
men nu ska ja sova så ja lugnar ner nerverna.. godnatt.

27 september

hej :)

slutade skolan kl 3. åkte hem på moppen. upp för valla backen så ville Robin ha skjuts upp. då mena han att ja skulle dra han upp på cykeln. men stakarn så drar han sig, vet inte hur det gick med honom. får kolla helt med honom i morgon :(
fick vg på mitt matteprov ja gjorde i morse. GLAD TJEJ!
men nu har ja precis ätit så nu ska ja och mamma åka och hämta mat till Profit och Lilleman så bloggar senare. puss :)



bjuder på en härlig låt medans ja åker. dock fanns inte riktiga videon..

26 september

tjenare bloggen.

har tyvärr inte hunnit bloggat förnst nu. förlåt..

skolan idag gick helt okej, hade inställd idrott på morgonen och sista lektionen hade vi matte prov och det gick kanon. fick 18 poäng bara på a-delen alltså ett g direkt där, ska ju göra b-delen i morgon. hoppas den går bra den med!
efter skolan så hjälpte ja mamma med att få ner massa äpplen från trädet fick även med min en pappers påse till stallet också så nu ska ja allt skämma bort dom :)
red på Profit och hade det mys i stallet.
hoppade direkt in i duchen när ja kom hem. nu har ja kollat på ensam mamma söker och svenska hollywoodfruar. tycker det är lite fräsigt. men nu ska ja hoppa direkt ner i sängen med min mattebok.
i morgon blir det till lanna och hämta två höbalar till Profit & Lilleman. dom får Monica utav mig för att ja fick låna dom på ridläger.
sen ska ja städa mitt rum för det är verkligen kattastrof ;) och plugga förståss. men godnatt snuttisar.






tog även bilder på Profits & Lillemans mat för någon dag sen.
dom får precis samma mat bara att Lilleman får lite mindre mängder.
de får bara mat på kvällen och då får dom betfor och kraftfoder och hö och om man har något som morötter eller äpplen så får dom ju naturligtvis det också. men ikväll fick dom både äpplen och morötter !


hockey

tjenare ni sötnosar :)

nu är ja hemma efter ha vart på hockey. dom vann med 5-1. det va riktigt kul även om ja bara va där med mamma och hennes kompis. fick annat att tänka på.
nu sitter jag och kollar på Gustafsson 3 trappor efter det blir det time out.
ska bädda rent i sängen och sen lägga mig och plugga lite sen sova. har vaknat rätt tidigt dom här dagarna.
nu ska ja greja lite. puss !




så här ser min p-piller ''platta'' ut.
så nu ser ja tydligt hur många dager det är kvar tills oliver kommer hem.
alltså är det 12-13 dagar kvar. han kommer hem kl 11 på lördagen så ja hinner bara vakna så är han hemma gud så ja längtar <3


25 september

godmorgon på er :)

nu ligger ja i sängen och har nästan precis vaknat. börjar faktiskt fundera på att gå upp. ska äta frukost och sen åka bort till Olivers hus o greja lite. är ju somsagt husvakt åt dom. ska typ ta in posten och lite sånt där :)
ska ju somsagt hjälpa mamma att tvätta tvätta bilen som ja lovat så det är bara att göra det sen blir det hockey :)
men nu ska ja gå upp och äta frulle och åka dit. puss :)


THE WEDDING DATE

tjenare mina bloggläsare.

förlåt att ja inte bloggat men i torsdags kväll så försökte ja umgås så mycket helst med min Oliver som åkte till turkiet igår.
så igår va det inte riktigt som ja skulle, va ledsen i stort sätt hela dagen och sen när ja ringde så vart det ju inte bättre, började stor tjuta och typ bara la på och det ångrar jag så väl. kommer inte få prata med honom på typ två veckor, mer än någon enstaka gång på facebook. men gud så ja saknar honom. bara längtar till 8 oktober.
hoppas det går fort nu att ja bara hinner och blinka så är han hemma igen...

nu ligger jag iallafall i sängen för att sova, eller kollar på min favorit film, the wedding date. dyng bra film, har sätt den flera gånger.

har vart i ridhuset i dag med Profit. gud så duktig den pojken har blivit, riktigt stolt. men nu ska ja sova.
för i morgon blir det att plugga och hjälpa mamma och tvätta hennes bil eftersom hon skjutsade ut mig till ridhuset, hon va jätte duktig och tack så mycket för hjälpen bästa mamam. senare i morgon så blir det hockey också. har ändå inget annat för mig så det blir det och det duger så det blir bra.. 
längtar även lite smått till skolan så jag får något att göra, har hela veckan planerad. så hoppas att hela den veckan springer i väg, sen ska ja bara planera nästa så går den också fort, hoppas ja!
men min vecko planering kommer i morgon, nu ska ja sova. bloggar i morgon, puss :)



MITT ALLT...

precis kommit hem från ett möte med skolan. typ gymnasie och sånt kul/tråkigt...
före det så delade ja ut reklam dock inte klar för det räckte inte så kör resten i morgon.
men nu ska ja kila bort till oliver för att sova där. han åker ju somsagt utomlands på fredag i två veckor. hur fan ska ja klara mig utom honom, han är ju mitt allt. han som gör att ja klarar igenom alla dagar som är så jobbiga. hur ska ja då klara mig nu? hoppas det bara går fort.
i morgon blir det skolfoto och sen syskonkort och söka prao plats. återkommer om det. blir även upp till stallet också. men nu ska ja skynda mig, tror oliver beställt pizza. hehe gulli. men nu ska ja packa ner allt väskan :) puuussss!!

 


SOM JAG VILL VARA




läste just ur denna bok... :( livet är hårt nu. kommer och rama in den här boken så den inte går sönder för det va verkligen den bästa bok ja läst.
läste sista sidan tyå 10 gånger. men nu ska ja försöka börj på en annans bok, hoppas det gåt bra och att ja inte tänker på ''som jag vill vara''

men snart kommer mormor, morfar, Peter, Susanne och Adam och ''firar'' mig på Lisa-dagen. hahah ;) herregud va mormor hittar på för idéer ;) heheh, men nu ska ja gå och äta äppelpaj, eller snart. dom måste ju komma först...

PRAO

tjenare, sitter just nu hemma och dyng fryer och har ont i magen. inte alls bra.
skolan idag va rätt okej, haft lite små ont i magen hela dagen. tror det är maggatarr, dock aldrig haft det och det sitter högt upp precis under brösten och det är där ja har haft ont nu i några dagar. har ingen aning om va dte är bara att hoppas att det går över.

diskuterade även om prao plats idag i skolan. har några idéer om vart ja ska vara. antingen på Knopp i karlskoga för det är en frisör + en florist sak, och det är någon utav dom sakerna ja ska söka till gymnasiet. har ett annat alternativ som är på någon hud och vård sak. har ingen aning om vad ja ska välja, har sån beslut ångest.. åhh!

men nu ska ja lägga mig och läsa lite i min underbara bok som ja snart läst ut :)
bloggar senare :)


ver inte va det är för fel på blogg.se nu. går inte att ladda upp bilder nu.. trött ja blir


SÖNDAG & MÅNDAG

tjenare :)

nu är det måndag igen då, vilket ät trist. för nu är det bara 4 dagar kvar tills min älskade Oliver åker till turkiet i 2 jävla fucking veckor?! fan va ja kommer sakna han.. men men,sånt är livet.

men igår red ja ju som sagt. gick jätte bra. han va bara väldigt pigg.
efter det vart det snabbt hem och duscha och sen hem till mormor och äta.
sen hem och sova för att orka upp till skolan.

idag va det som sagt skolan. har ju vart dyng förkyld så va aldrig med på idrotten och den va verkligen bra det för det hade blivigt värre under dagen..
efter skolan så vart det skriva lite på min berättelse som ska vara inlämnad i morgon och är fortfarande inte klar.
har också hunnit med att rida en sväng också. red barbacka, väldigt mysigt. sol, sitta på en hästrygg med dunkande musik i öronen. gud så mysigt!
men nu ska ja skriva lite sen ta natten, gud så skönt! :)


HOCKEY

tjenare bloggen :)

hemma nu efter att ha vart på crossbanan och kollat på Hampus & Rasmus. båda va grymma och ja med.. att ja vågade mig dit efter förra helgen. Madde är på förbättringsvägen så det är bra.
men nu ska ja snart åka på hockey med mamma, har inget annat för mig så det får bli så. skönt att komma ut och se lite folk. sen blir det mys med min Oliver.
i morgon blir det stallet. vet inte om ja ska till knutsbol och rida i ruidhuset. men det märker vi.
men nu ska ja fixa mig sen mat sen iväg o kolla hockey, bloggar sen. puss :)


DAGEN

hej bloggen :)
har precis kommit hem från örebro. Oliver har nämligen haft match, dock förlorade dom med 0-7 tror ja..
på vägen hem var vi dödshungriga så vart en sväng förbi sibylla. lite krångel där men mat fick vi iallafall.
idag i skolan gick väl allt rätt okej. snorig som fan o ont i huvudet. känns inte alls bra.
hade ju engelska prov också. men det gick inte alls bra. men nu ska ja upp med min älskade pojkvän och bada buddelbad. gud så skönt. kanske förkyldningen blir bättre också, bara att hoppas! :)
i morgon blir det upp tidigt för Oliver ska ha uppkörning så bloggar i morgonbitti, men nu ska vi bada, godnatt :)
min favorit just nu (L)

SOL,BAD OCG OROLIGA FÖRÄLDRAR

tjenare, ska snart åka och hämta Oliver som är på träning. blir plugg och mys o tv sen. kanske en dusch tillsammans? (a)
men nu ska ja sätta på mig ett par byxor. regnade nämligen när ja skjutsade honom så vart lite blöt.
när vi kommer hem blir det sol, fest och oroliga föräldrar.
för övrigt håller ja på att bli dyng förkyld också. inte bra alls...



I SKOLAN IGEN

hejhej, sitter nu i skolan och har precis översatt en låt klar som skulle vara klar idag. så nu får vi göra vad vi vill.
snart ska vi även äta, är vrålhungrig och har världens huvudvärk. fyfan på det !
efter skolan blir det hem och plugga för i morgon har vi prov i engelska. men nu ska ja kila, bloggar när ja kommer hem eller ikväll.




den här låten ja har översatt. hahah dyng bra översättning ;) hahahah (Y)

...

hejhej, orkar tyärr inte blogga något nu är helt slut efter skolan och att ja har delat ut reklam, så bloggar i morgon, puss puss.

VÄDER



kul väder vi kommer ha till veckan då..

KATIA......:(


7 ÅRS OLYCKA

seriöst va det blåser ute. när ja skjutsade Oliver till träningen förut så när ja va på väg hem så trodde ja att ja skulle rammla va sjukt äckligt. blåser även så mycket så det knakar i fönstren. sjukt äckligt.
har plockat lite på rummet och så, inte har ja pluggat heller, Oliver va inte på något bra humör förut så tänlte göra det när ja hämtar honom snart, kommer säkert rammla av nu. hahah ;)
men nu ska ja vänta på att han ringer och säger att han vill hem sen så ska vi mysa och plugga hoppas ja ;$ om han vill med mig hem förstås.. hoppas!
men nu ska ja kila. bloggar mer senare tror ja ! :)



har blåst så mycket att en spegel hade rasat. 7 år olycka..


PLUGG

jävlar vilket vänder vi har idag, det blåser ju storm. höll ju på att rammla när ja och Oliver åkte hem.
men nu sitter vi hemma hos mig och väntar på mat sen åker vi hem till Oliver för att plugga lite engelska. han ska hjälpa mig för att ja tycker det är svårt.
sen ska han ju träna då blir det hem o vika reklam skulle ja väl tro eftersom ja ska dela ut i morgon.. hehe.
men nu ska vi plugga lite, puss ! :)


MINA KÄRA

godkväll mina kära.

kom hem från oliver för en liten stund sen. har kollat tv och pluggat lite. har nämligen prov i morgon i svenska som inte kommer gå så bra, eller ja hoppas att det blir bra.
skolan i morse började med idrott sen hade vi tydligen inställd bild så ja och oliver åkte hem för vi började inte förnst 11.20 så vi åkte hem o greja sen åt vi pizza gött. sen hade vi bara tre snabba lektioner kvar.
men nu ska ja iallafall sova hade ja tänkt mig, eller ska läsa lite först sen sova, är verkligen trött så bloggar mer i morgon, puss!


I SKOLAN

nu sitter ja i datasalen i skolan och har engelska. har haft inställt så va hemma en sväng. men nu ska ja fortsätta, bloggar när ja kommer hem,puss ;$

VÄRSTA HELGEN

kom hem för 30 min sen då ja vart o tankat o skjutsat hem oliver.
va ju som sagt och åt hos mormor, jätte gott!

tänkte iallafall berätta lite om helgen, fredags efter skolan vart dte hem i greja lite, sen kalas firande för Adina (Oliver syster).
lördags så vart det ner till farmor & farfar där mina fastrar va + min goa kusin Ture som är hel galen, hade det mys med honom. Ida hjälpte mig även litre med matten, fattar iallafall lite mer än innan.
efter det åkte ja och Oliver o kollade på Madde när hon åkte cross.
om vi säger så här... hon åkte ambulans hem... hon skulle hoppa över ett hopp, hon kom för lång ''bak'' men crossen så hon fick sig den över sig sen så kom det en och körde på henne. det va verkligen hemskt att se.. ser fortfarande bilderna framför mig.. det värsta ja vart med om. tjöt från att hon ramlade till att hon ringde till mig. som tur är va det inget brutet. hon har väldigt ont överallt bara. hade gärna tagit all smärta hon har för att det ska bli bättre. hoppas dte blir bra när som helst..

men nu ska ja iaf sova så ja orkar med skolan i morgon, godnatt.



... där ligger min bästa kompis :(



bästa vän, vi tänker på dig <3


SORRY

jag får be om största ursäkt om att ja inte bloggat, har varken inte haft tid. men börjar idag att blogga '' som vanligt''.
nu gör ja inget speciellt, är hos oliver och gör inget, vi hade tänkt att baka så hoppas på det. sen ikväll blir det att äta hos mormor, myys!
men nu ska vi hitta på något, bloggar mer ikväll, puss :)

3 BILDER FRÅN HELGEN




på kalaet i förrgår så hade peter vart roligt och skreve 92 år istället för 29. taskig han är ;)



men susanne ändrade lika fort (y)



syns inte så bra men bild sen matchen, va grymt mycket Hammarbyare där iallafall ;)

'' SOM JA VILL VARA''

godkväll, nu har ja precis skjutsat hem Oliver, o nu ska ja fixa mig för kvällen sen lägga mig och läsa lite i min bok som ja verkligen älskar.



ja rekomenderar verkligen denna bok. verkligen as bra.
som ja vill vara heter boken och är skriven av Katarina Von Bredow, hon har även skrivit fler böcker som ja kommer lägga upp inom kort ;)


ENSAM MAMMA SÖKER



om 25 minuter börjar mitt favorit program igen.
som ja har längtat :)
men det är ju ett program som tar stryk, 16 and pregnant..
men det kollar vi på lördag mornar då det går i repris :)



... :(

BRANDKÅR I SKOLAN

orkade verkligen inte blogga igår kväll, va helt slut..

kalaset var kul, skit gött fika och trevligt folk :)
efter det tog ja och Oliver moppen till Degerfors igen för att kolla på matchen som sagt. Degerfors-Hammarby.
man gick ju dit med inställningen att dom skulle förlora stort, men dom vann faktiskt med 3-2 och till och med ja va nervös dom sista minutrarna ;)

skolan idag va rätt chill men jobbig ändå..
började med idrott, vikarie. bild, letade bara bilder på datorn, mat, brandlarmet gick på lunchen där. ingen visste va det va, första tanken va att det va en övning men sen kom brandkåren, så jaha? men fattade inte va som hände efter så vet inte så mycket, det kostar skolan 28000 med brandkår, sjukt. sen inställd språkval, inställd so och matte sista. efter skolan drog ja vill Oliver o pluggade lite. nu är han på träning men kommer nog hit senare.
nu ska ja iallafall gå och bada fötterna och läsa min bok sen blir det tv.

men nu ska ja kila. bloggar mer senare.


FIX

hejhej :)

tänkte att ja bloggar medans ja väntar på att tåret och naglarna ska torka sen blir det att börja fixa sig.
vid 2 typ börjar vi röra oss ut till peter och susanne. sen vidare till valla och kolla fotboll :)
men nu måste ja skynda mig, bloggar mer ikväll. puss!


PÅINGÅNG

nu har ja äntligen fått sms av oliver att dom är på väg hem, skönt att få komma i säng och sova för i morgon väntas det kalas och fotboll. innan det ska ja hinna göra ansiktsmask och lite annat skönt för kroppen.
men nu ska ja gå och förberead mig för sängen o vänta på oliver som lär komma när som helst :)
bloggar i morgon, puss :)



väldigt skönt att ha på sig denna nu :)


SNYGG!!!!!








hoppas inte det bara är ja som tycker david guetta är snygg?!

STAN

tjenare bloggen ;)

hur är det med er ? med mig är det bra, bara lite tung i huvudet men det går.
har precis kommit hem från mormor, va där o kolla på fångarna på fortet.
innan det så va ja ju till stan med oliver och hans mamma. va rikigt mysigt. gick i olika affärer och sen käka vi på donken. men nu är dom på 30-års fest. bara väntar på att oliver kommer hem så vi kan lägga oss i sängen och bara mysa.
i morgon blir det ju kalas för susanne. efter dte blir det att gå på Degerfors-Hammarby, känner att ja är redan rädd för att ja ska gå med oliver och han är ju inte lungt på sånt där för 5 öre. he-he. bara o hoppas på att ja kommer hem levande ;)

tänkte visa er det ja köpte idag iallafall.



pennvässare h&m 10:-

garnier rengöring h&m 70:-



eyeliner kicks 115:-

fick även med en disels nya parfym, den lukta as gött så den blir det och köpa :)



pease sudd bokia 15:-

bok ''som ja vill vara'' bokia 70:-
den boken hade ja beställt så den ringde dom om i förrgår (y)

LÖRDAG

godmorgon på er :)

ställde klockan på nio för oliver skulle på träning, så nu tränar han. ska börja fixa mig och se åka ner o kolla på honom sen blir det karlskoga o köpa present :)
sen vet ja inte va det blir, men det visar sig. förövrigt mår ja bättre idag, har fortfarande ont i huvudet men det får ja ta, tänker inte sitta inne för det. men nu ska ja börja fixa mig, puss :)



BAGGÄNGEN

hejhej.

förlåt om ja inte bloggat tidigare men ja har tyvärr inte hunnit.
efter skolan åkte ja till oliver sen åkte han och spela fotboll men några, hade dö ont i huvudet, så när mamma kom hem från örebro så ringde hon till baggängen så vi åkte dit och kollade men dom hittade inge fel. fick iallafall starkare tabletter så nu har det hjälpte lite.
nu kollar oliver på fotboll så ja passa på att sitta lite vid datorn när ja ändå mår okej och han inte stör sig på att ja sitter här ;) hahah, men nu ska ja gå och mysa med honom, bloggar mer i morgon :)



en bild på min fina kusin Ture som kommer hem från linköping till helgen :)


GODNATT MINA FINA

det där med att komma i säng tidigt lyckades ja nog inte med..

har precis kommit ur duschen, så nu har ja gjort inbakade flätor som ja ska sova med, har hört att det inte sliter så mycket på håret när man har det, hoppas det är snart bara ;)
men nu ska ja snart gå och lägga mig så natten går fort, för i morgon är det fredag. då blir det förhoppnigsvis en mysig kväll med min älskling. men nu ska ja sussa för att få fredag, puss !!!!



HÅRDDISK




mamma köpte med den här från örebro för någon dag sen. så nu ska ja lägga över bilder o lite annat på den så ja vet att dom är säkra ;)

http://www.netonnet.se/art/dator/lagring/extern-harddisk/mobile-2_5-tum/westerndigital-elementsportable20500gb/157511.4090/

där kan ni läsa mer om den :)

TORSDAG

gud va det har åskat och regnet idag igen, börjar bli väldigt trött på det nu o speciellt åskan är liv rädd och får sån fruktansvärd huvudvärk :(
skjutsade oliver på träning så ska snart ner o kolla lite på den har ja lovat. sen vet ja inte vad som händer.
kanske åker hem till honom en stund till eller åker hit o myser? ingen aning.
men har iallafall lovat mig själv att ja ska försöka kolla i säng i tid idag. försöka iallafall.
men nu ska ja kila.



just nu sitter ja så här vid datorn eftersom att det trållös internet är trasigt.
men va förbi kronhallen och hämtade ut det nya. så tror mamma ska försöka fixa det där sen, så inte säkert att ja kan blogga för mamma är inte teknisk alls ;) hahha men det är bara och hoppas. nu ska ja åka o kolla på oliver, puss ! :)

RSS 2.0