-

kom hem från hockeyn för en timme sen vart 7-5 till Bofors så det va ju bra.
men nu ligger ja i Linus rum o kollar på ensam mamma söker som ja missade när vi var på hockey och Oliver spelar nått tvspel. hoppas vi kan gå och sova snart för nu börjar ja bli trött.
ska försöka hinna kolla på gustavsson 3 trappor eller sol fest och oroliga föräldrar som ja även har missat i veckan.
det ända ja har planerat i morgon är att ja ska ner till blomboden och hämta en lapp och prata lite. men nu ska ja fortsätta kolla. ha det så bra så hörs vi i morgon och det är 1 november i morgon, helt sjukt ju ;)



varför är du såå fin för?

KNÄ SVAG AV DOM HÄR LÅTARNA JUEE






HEEELLT GRYMMA låtar asså.
mian favoriter just nu, iallafall den översta ;)

VÄNTAR

nu sitter ja hemma och väntar på att Oliver ska komma så vi kan börja gå till bussen någon gång.
i stallet gick det bara bra, så skönt att bara vara ja o hästarna. red iallafall ut en sväng så han fick gå och galoppera i sitt eget tempo :) men nu ska ja fixa det sista och sen börja gå så vi inte kommer försent.




älskar dig <3

31 oktober

tjenare bloggläsare ;)
sitter hos Oliver nu och väntar på att han ska bli klar med maten. blir kött, klyftpotatis och bea sås, fyfasen va gött.
om en liten stund blir det att åka till stallet o rida på min lilla mys Profit. sen efter fort hem o fixa sig för att ta bussen in till karlskoga för att kolla på hockey. men nu ska vi äta. puusssss :D

BESTÄLLT






Beställde hem dessa godingar igår. riktigt nice ska mitt hår bli nu ;)




BRA HA SAKER






när vi va hos Adam på kalas förut så gav susanne mig dessa saker.
på första bilden den rosa flaskan är nått schampoo som man kan använda när håret känns fett och man inte 'hinner' ´duscha så kan man ta det här så håret inte känns fett och den andra flaskan är glas-spray.
på den andra bilden är det anstktsvatten och en parfym. alltid bra ha saker kan man säga ;)

KALAS











det goa födelsedagsbarnet Adam <3 :)

30 oktober - wii

hej på er ! :)

vaknade i morse vid bredvid världens bästa kille. tror vi vaknade vid 8, fast vi vart lite förvirrade efter några timmar för vi kom på att man skulle ställa om klockan så vi trodde att vi hade vaknat vid 7 men som tur inte ;)
idag har vi iallafall vart på kalas hos Adam som vart 5 år i onsdags så det vart lite kalasande med glass och massa annat gott. nu sitter ja i soffan inne på Linus rum och han och Oliver spelar Wii. ska väl gå upp och äga dom snart :D
i morgon väntade det stallet till mina älskade pojkar sen direkt hem o fixa sig sen in och kolla på hockey igen.



Oliver just nu, BOXNING!


29 oktober - we found love

hej på er :)
som sagt, ja sa att det garanterat inte skulle bli någon bloggning och det vart det ju inte.
igår va det ju sista dagen på praon, riktigt sorligt. men hon som äger företaget frågade mig om ja ville komma någon lördag och hjälpa till och det är klart att ja vill eftersom ja trivdes där så bra.
efter det så kom mamma och Oliver och hämta mig så åkte vi till hockeyn, tror det slutade 3-2, inte säker.
men i dag har dagen gått åt till att vara trött och sur. har nämligen inte sovit pågrund av att ja haft ont i nacken och i huvudet + att Oliver har snarkat. men senare blir det väl ett bad i hans bubbel badkar skulle ja tro?
sen sängen för ja mår inte alls bra. antingen så svettas ja eller fryser eller gör både och samtidigt. fyfaaaan!!
i morgon blir det kalas för lille Adam som fyllde i onsdags, hela 5 år blir killen.
men nu säger ja tackl och bock för mig och hoppas ja blir bättre tills i morgon. puss och godnatt!!
bjuer på min favorit låt just nu. helt grym!

27 oktober

har nyss kommit ur från en kall dusch.. fanns nämligen inget varmvatten. inte alls skönt, men men.
på praon idag har ja inte gjort så värst mycket gjorde några gransar och sådär. va allmänt trött, gillar inte såna dagar alls.
efter det åkte ja till stallet och mös riktigt mycket med mina pojkar, gud så mysigt vi hade det.
men nu ska ja gå och lägga mig och vänta på den sista prao dagen. inte alls kul vill verkligen vara kvar. kommer defentivt söka florist linjen. verkar kul! har även bakat en kladdkaka som ja ska ta med mig i morgon som dom ska få av mig.
men i morgon efter praon kommer mamma och Oliver och hämtar mig för att sedan åka in på hockey. så i morgon blir det nog inte någon bloggning.
förresten, det har ja glömt. det är ju fan lov i morgon ju, rätt skönt. men sen vill ja tillbaka till Blomboden igen. buhhuuuu :( men nu ska ja sova. GODNATT !

26 oktober

som sagt, ja visste närst att bloggen skulle lida på grund at prao. när ja kommer hem på kvällarna så är ja helt slut. men ja ska göra så gott ja kan med att blogga så mycket ja kan ;)
men just nu täker ja bjuda på en del bilder för det beskriver va ja har gjort under dom här två dagarna :)



gravkrans



på den här blomman la ja dit mossa, fixade till dom ''långa bladen'' så dom skulle sitta rätt och satt dit det där röda hjärtat + satt pris.



gäller även denna.





ja tycker dom här gravsmyckningarna är jätte fina. saknad - min ängel.











några fina lycktor ja har gjort, är riktigt nöjd!



så här ser det ut på golvet efter att ja gjort ca 40 stycken hand-bukett eller va det heter.
man har den iallafall till när man går på begravning. man lägger den fram på kistan!

24 oktober - prao

förlåt för usel uppdaterat har verkligen haft fullt upp. men ska förska berätta allt i en kort historia ;)

i fredags i skolan va det en föreläsning om droger. riktigt bra och skön snubbe som hade det. efter det tog Oliver och ja buusen i till örebro tillsammans med Matilda och Robert till gustavsvik. verkligen en riktigt skön dag kan ja bara säga. blir garanterat att hitta på fler saker med dom.
lördagen då väntades det kalas för Oliver pappa så det va fullrulle hela dagen så det va ju rikigt kul. söndagen vart bara en slapp dag riktigt sköna såna med.

och måndag är det idag. som ja inte har berättat så är ja ute och praoar nu. är på ett riktigt roligt ställe. Blomboden, riktigt roligt ställe + hel sköna folk där. så börjar 10-18. så det är fullrulle hela veckan kan ja säga er. men idag har ja snittat blommer , gjort fina grav kransar och lastat av saker från en pall som sammanlagt vägde 350 kg. sen i morgon ska ja snitta ännu mer för då det kommer leveranser + att ja ska dekorera alla grav kransar ja gjort idag. ska försöka ta så mycket bilder ja kan, men kan tyvärr inte lova att det blir så mycket.
men nu ska ja ta o hoppa in i duschen och ladda upp för en dag i morgon på blommster affären ;)





grav kransarna !!

20 oktober

dagen började inte så bra...
det sista mamma sa när ja gick ut ur dörren va att ja skulle ta det lung så att ja inte rammlade för det va halt ute. och tro mig, det märkte jag..
för när ja skulle sväng in till Oliver så drog ja mig. trasiga byxor och en liten repa på moppen annars gick det bra. så efterskolan så åkte ja och morfar in till Däckson och kollade efter viter däck. dom kommer troligen nästa vecka så det ska bli skönt.

skolan idag gick rätt fort iallafall så det va rätt skönt. tog med båda mina stickningar hem så nu ska ja börja och sticka ordenkligt och se till att bli kvar. visar er någon annan dag när ja sitter där mid stickorna ;) haha
nu håller ja på att kolla på bonde söker frutv4play. ska måla naglarna och packa inför i morgon. för i morgon ska ja ock Oliver i väg till Gustavsvik med Matilda och Robert. så det ska verkligen bli as kul. tar bussen från degerfors vid 14. så i morgon blir det inte så mycket bloggande skulle jag tror.
men nu ska ja gå och packa och välja lite kläder inför i morgon hade bra så länge :)



fick också muffins i skolan idag. verkligen as goda !

vad hade du valt?

Godis eller choklad?
Chips eller ostbågar?
Coca cola, eller coca cola light?
Mat eller godis?
Sallad eller sushi?

Med smink eller utan smink?
Pojkvän eller singel?
Hemmakväll eller utgång?
1 Bästavän eller många bekanta vänner?
One night stand eller pojkvän?

Bloggare eller inte bloggare?
Rik och olycklig eller lycklig och fattig?
Känd eller inte känd?
Falsk och le eller säga vad du tycker?
Sex eller kyss och smek?


19 oktober-livet suger

varför ska livet vara så häktiskt ?
hinner inte med mig själv längre alls.
kan absolut inte säga nej till någon, rädd att göra den besviken.. så gör verkligen allt för att fixa till det. men vad händer i slut ändan när det gått för lång? jo, man bara brakar ihop. drömmer sjuka drömmar, sover alldeles för lite. orkar inget mer...

har nyss iallafall delat ut reklam så nu ska ja åka till stallet och ta in mina fina killar sen vidare till Oliver mannen och mysa och bara ta det lungt!

skönt med lov snart så ja kan sova ut ordenkligt!

hade 2 provn idag. matten gick väl OKEJ, fick ju g så det är ja ju nöjd med ändå sen hade vi teknik vilket gick PISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 oktober

tjenare bloggen :)

förlåt att ja inte hunnit blogga tidigare, faktiskt inte hunnit det.
nu sitter ja iallafall här och ska snart lägga mig i sängen och läsa.
tidigare idag va det ju skola som vanligt. vi hade ett spring test på idrotten idag. och det visade att ja VERKLIGEN bara behöver ut och röra på mig för dte va absolut inte bra alls.
efter skolan så åkte ja till Oliver och döade tid som ja inte borde gjort utan gjort något vettigt som att plugga till exempel.
var även till stallet. fick sällsap av Oliver och hans syster Jamie. hon är 3 år och hur söt som helst. hon har vart med mig till stallet flera gånger men inte vågat gått fram till dom. men helt förståligt. men idag så borstade hon på Profit, gav honom en äpple och red även med mig. hon tyckte det va kul. riktigt stollt :D
men nu ska ja ge mig av till sängen. i morgon väntas en plugg dag..
bloggar mer i morgon, godnatt! :)


bilder från en dag i båten i sommras





en orm som har ömsat tror ja det heter..



fyfan!



grodaaaa



fattar inte varför ja lägger ut den här bilden för, döda fiskar lixom?



coolt!













bjuder ;)


Älskling, Jag Älskar Dig ♥




Nyckeln Till Mitt Hjärta Är Din & Jag Vill Aldrig Ha Den Tillbaka ♥


16 oktober

godmorgon på er. är vaken tidigt igen för Oliver har ju cup idag igen och ska och kolla på han igen. hoppas dom vinner idag ! dom vann igår på eftermiddagen. med 5-0 eller nått tyckte ja han sa :)
men nu ska ja fixa mig klart sen lägga mig och kolla på film tills vi ska åka. bloggar mer ikväll. tjoo :D

filmer

har suttit och kollat runt på olika trailar. säger man så? det lät väldigt konstigt. men hoppas ni fattar vad ja menar ;)
har hittat 3 st filmer som ja vill se och hoppas det blir att se dom på bio.
hoppas ja får med Oliver på någon av dom. tror ja bara får med honom på en film för vi har nämligen HELT olika filmsmak.

1.



åhh, gud va denna film verkar vara så bra.

2.



den här kan ja nog få med Oliver att se med mig iallfall. får fråga när han är på bra humör :)

3.



och den här verkar ju bara vara för skön ;) hahha

slapp eftermiddag med mig själv igen



- Oliver i mitten på en träning.
dock inte ja som tagit bilden.



kom hem för en liten stund sen.
när ja kom hem funkade inte internet så nu sitter ja med det mobila. ska förska fixa det så ja slipper sitta såhär.

va ju som sagt i Karlstad och kollade på Oliver.
första matchen nämner ja inte. hehe.
men andra matchen gjorde dom riktigt bra tycker ja. även om inte ja är bra alls på fotboll så såg faktist ja att dom spelade bra ;) hahah
men nu ska ja bara slappa lite för mig själv här hemma. helt själv hemma nu med. senare går ja väl till Oliver och sover hos honom i natt med skulle ja tro. men innan dess hinner ja nog att blogga.

15 oktober

tjenare påer! :)
många av er ligger säkert och sover men ja är färdig för att åka och kolla på Oliver när han spelar cup i karlstad.
hoppas dom vinner mycket! igår gick det ju inte så bra som sagt men det är bara och ta nya tag.
hörde ryktas om att det fanns Hööks bredvid där dom skulle spela så om man hinner så blir den en sväng dit in och kolla lite.
men nu ska ja fixa mig klart, ha en bra dag. för det ska ja ha ute i kylan ;)
made of - nause

MÅLA NAGLARNA

tjenare :)

har haft en sjukt mysig eftermiddag/dag med mig själv.
va nyss och åt hos mormor. kött och pommes, så sjukt gött!
nu kollar ja lite på idol och ska måla naglarna samtidigit
så ja ska bli fiiiiin !
senare ska ja till Oliver och mysa ner mig i hans famn. men nu ska ja börja måla naglarna för ja är sjukt dålig på det så det måste ja göra mins 7 gånger innan det blir bra, hahah ;)



fick även VG på första världskriget provet ja hade för en vecka saden, riktigt nöjd !

TACK! ♥













verkligen jätte tack till alla saker ja fått från er, ni är verkligen helt underbara ♥




14 oktober

usch, ja skäms ju så dåligt ja bloggar. men ja har verkligen fullt upp. rida, plugga,rida,plugga...känns mycket.
fast ändå inte, nu i fortsättningen ska ja bara tänka på mig själv och vad som är bra för mig. har tänkt väldigt mycket på andra vilket inte är bra i mitt fall känner ja... men ja ska nog fixa det.

igår så gjorde ja klar en grej i bilden som ska vara inlämnad på måndag senare var ja iväg till stallet för lite mys med mina underbara killar <3
senare åkte jag och hämtade min älskling som tränade. duchade och hade det mys.

idag va ju skolan, rätt lung och skönt. hade musik första och där ska vi börja spela i grupp ska bli kul. själv ska ja spela bas som ja suger på så det kan bli intresant att se ;)
men nu ska ja kolla på lite program på datorn som ja missat under veckan och bara ta det lungt, funderar på att gå ner och hämta sotbågspåsen som ja vet ligger där nere ;) hö-hö.
föröverigt är ja själv hemma nu, Linus är i stallet och mamma i Norrköping tror ja det va ? fråga mig inte va hon ska göra där ;)
Oliver är på cup i Karlstad men kommer hem ikväll så ja går nog och sover hos honom tror ja.
han ska ju spela i morgon med så då ska ja nog in och kolla lite på honom när han sparkar lite boll.
men nu ska ja kolla på det där sen ska ja försöka städa lite och kanske hjälpa mamma och städa lite, det visar sig. bloggar mer senare, pusspuss :)

Pitbull ft. Chris Brown - International Love



dåligt ljud och kvallité, i know..

11 oktober

hejsan hejsan :)
ja ber om ursäkt för dålig uppdatering men ja varnade er faktiskt ;)
men ja ska berätta om dagarna så ja kan säkert redan nu säga att detta kommer bli ett lång inlägg ;)

Lördag: åkte ner till Degerfors-järnvägsstation och hämtade mötte upp Oliver och hans familj. var hur skönt som helst att träffa dom. åkte iallafall hem till honom så fick dom brätta vad dom hade gjort på resan osv. fick lite saker av dom (visar dom i ett annat inlägg). på den dagen gjorde vi inte speciellt bara va och mös med varandra.

Söndag: vaknade upp bredvis världens finaste pojkvän. låg och mös och göttade oss ;)
gick upp och åt den god frukost sen så ringde den någon till Olivers pappa och frågade om dom var på väg? vi bara what? men då hade Oliver tydligen match så då vart det att kolla på den. dock förlorade dom med 1-3 tror ja?

Måndag: skola som vanligt, hade boxning på idrotten vilket känns i armarna idag. åkte in till karlskoga och fixade lite saker och åt på donken. sen vidare till stallet och rida på Profit. sen hem till Oliver och kolla på Ensam mamma söker.

Idag: skola, hände inget speciellt utan att vi hade ZUMBA på idrotten skit kul. bara väldigt svårt, har ju inte dansat på väldigt länge ;)  men funderar på att dra igång igen vore kul och framför allt skönt att få röra på sig.
har ritat lite på min bild och så, snart ska ja iväg att hämta Oliver för att sedan hem till honom och kolla på Sverige- Holland. inte ofta ja kolla på fotboll förutom när Oliver själv spelar.

i morgon så ska vi ha en läsar dag i skola då ska vi sitta och läsa från 11.30-14.00.
ska väl gå. sla börja på två nya böcker. antingen ''Expert på att rodna'' eller '' syskonkärlek'' kan inte riktigt bestämma mig. det visar sig.
nu ska ja plocka lite på rummet innan ja ska ut att åka lite på mopen igen :)



min mysiga katt som sitter i mitt fönster just nu, jävla söta/goa katt!

Lill Wayne - How To Love


Daniel Adams Ray - Lilla Lady




En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Refräng:
Lilla Lady, Hey, Lilla Lady x4

Den lilla staden fick knappast ett farväl
När andra nöjde sig sprang hon iväg
Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg
Men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Refräng

Excusez moi
Ursäkta min franska x3
Excusez moi
Ursäkta min franska x3
Excusez moi

Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket x2

Refräng

HÅRET



håret blev toppen tyckte ja, riktigt nöjd!

RIDLÄGRET DEL 2







det gillade han inte alls ;) hahah gull häst :)
























hahaha ;)



haha griniga killar ;)


men nu har ja lagt ut dom bilderna ja hade tänkt. hoppas ni är nöjda ! :)


ÄNTILIGEEEEEN!


8 oktober

Godmorgon fina bloggläsare :)

Oliver ringde och väckte mig vid 4 tiden i morse, då hade han kommit till sverige. sköönt att veta det.
sen ringde han vid halv 9 igen då satt han på tåget till degerfors. ska bli skönt att få hem honom igen. men lite nervös är ja hur brun han är. han får nämligen inte vara för brun för då ser det konstigt ut eftersom ja inte är brun alls ;) hahah
men nu ska ja ta en dusch och sen börja fixa mig för att hämta honom på stationen. sen hoppas ja på massa mys. ska nog försöka få med honom på hockey sen också. den börjar vid 4 så vi får se om vi åker på den. men nu ska ja börja så ja vet att ja är klar. puss puss :)






hahah kolla min söta katt Mimmi hur hon ligger? ja förstår mig inte på henne ibland ;) men söt är hon iallafall :D

12 timmar..



nu är det så nära att ja inte ens tror det.. overkligt.

sötnos

nu har Peter, Susanne & Adam åkt. hade det jätte roligt, kollade idol o pratade.
nu ska ja måla mina nagla och fixa mig lite har ja tänkt. får se om ja bloggar något mer idag annars så får vi se när ja bloggar nästa gång. vet inte om ja bloggar i morgon eftersom att Oliver kommer hem i morgon så då ska ja umgås med honom, men bloggar så fort ja får chansen, lovar! :)



sötnos ! <3

DAGENS OUTFIT



undvik strumporna ;$


7 oktober

tjenixen :)

sitter och väntar på att maten ska bli klar, fast det är den säkert inte för väntar ju på gäster som ska äta med oss.

dagen har bestått av skolan, va rätt okej och roligt för en gångs skull.
hade prov som ja tyckte gick bra. tror ja iallafall.
efter skolan va ja och sola sen och handlade med mamma. var även och tankade en sväng vid ok förut. för i morgon bitti ska ja troligtvis skjutsa min bror till knutsbol och sen hämta Oliver vid tågstationen för dom får inte plats alla i en bil så ja är snäll och hämtar honom. men dte bryr mig inget. ja bara vill det egentligen.
nu ska ja börja fixa lite på mitt rum. har lite små saker ja behöver göra innan dom kommer.
innan ja lägger mig så ska ja ha hunnit gjort ansiktsmask och duschen. men nu ska ja greja. bloggar senare :)



kan även meddela att ja tycker denna här solkrämen ja använder när ja solar solarium funkar hyffsat bra. eller så är det bara inbillning. i så fall en bra inbillning ;)

36 timmar kvar




GODNATT

har precis kommit ur duschen. slängde ju i en färg innan och dett vart faktiskt riktigt bra. i och för sig så är det ju samma och färgade ju bara utväxten men det vart bra iallafall.
i morgon efter skolan så ska ja åka in till karlskoga och sola en sväng, ska bli så skönt sen så blir dte hem o fixa lite. senare på kvällen så kommer Peter, Susanne och Adam. sen ska ja bara vänta på att det ska bli lördag så ja kan få träffa min undrbara älskling någon gång. har pratat med honom 2 gånger idag och det känns så overkligt att det är så nära nu. har inte träffat han på 2 veckor. kan egentligen inte fatta det. vi som alltid brukar vara.. så overkligt..



den här färgen färgade ja iallafall ! ja tycker den är riktigt snygg :)
men nu tar ja natten. puss puss ! :)


RIDLÄGRET DEL 1



























efter att ha stått inne så har man rätt mycket energi till att busa...



..men då är Profit trött efter att ha jobbat ;) hah



men lite pussar ändå,
fast det gillar inte Profit ;)










6 oktober

tjenixen :D

håller på att städa mina garderober lite. dammar i och lite så det blir frächt.
sen blir det att åka till stallet och mysa ska ju som sagt inte rida eftersom Profit har tappat en sko.
har äve hunnit med att plugga lite också. när ja kommer hem blir det att färga håret. väldigt behövligt ;)
men nu ska ja fortsätta. bloggar senare :) PÖSS !!






gud vad ja saknar min goa katt Tusse som är snart 1 år sedan vi tog bort honom.
vi kunde inte ha kvar honom för han var sjuk. gud va ja tjöt den dagen du inte fanns mer, trodde inte alls det skulle bli så häftigt som det men nu är det som det är och ja saknar och älskar dig väldigt mycket <3


3 DAGAR KVAR <3


5 oktober

tjenare mina ♥

sitter och pluggar på engelska oregelbunna verb. tycker inte alls om det.

dagen började med ett besök på vårdcentralen. skulle ta lite prover för dom ska göra en '' utredning'' på min huvudverk. ska bli skönt att ja får reda på va det är. dock har ja inte haft ont i huvudet på ett tag så det är ju bra.
men efter det åkte ja tillbaka till skola, den dagen bara försvann. efter skolan åkte ja och delade ut reklamen som ja inte var klar med men vart klar idag, så det va bra. har även hunnit med att rida med min vän Matilda. verkligen hur kul som helst ska ja säga, det måste vi verkligen göra om.
nu ska ja plugga vidare och sen gå och sova för är väldigt trött.

Profit tappade förresten en sko när vi red, buhu. så i morgon blir det bara massa mys i stallet med äpplen och pussar. det gillar vi.
men nu ska ja plugga. tjoho :D

4 oktober

godmorgon på er :)

snart blir det iväg att åka och hämta transporten hos gunnar sen blir det upp till Profit och Lilleman.
hoppas på att Profits skor sitter kvar nu. dom är så tunna, har aldrig sätt tunnar skor. så får hoppas dom sitter kvar så ja kan rida i morgon med Matilda.. HOPPAS HOPPAS! hovslagaren kommer i helgen.
men nu ska ja försöka ta mig ner för trappan. ja har sån träningsverk så ni anar inte. det gör så ont.
får kanske be linus rida åt mig. hahahah skulle inte förvåna mig. men nu ska ja skynda mig. puss o hej :)




när ja kommer hem blir det smörja lite och fixa i stallet. sen dela ut reklamen ja fick igår så kanske blir klar idag då. skönt!

5 dagar kvar <3



nu är det nerdräkning tills min underbara älskling Oliver kommer hem.
innan ja går och lägger mig nu ska ja hänga tvätt och borsta tänderna sen sen fort ner i sängen. är verkligen trött så det ska bli så skönt.
allt är klart inför i morgon tror ja iallafall. inget ja kommer på nu som ja glömt.
innan ja börjar grina igen för att ja saknar älskling så ska ja fort ner i sängen! godnatt.

3 oktober

helllooooww :)

skolan idag var INTE OKEJ. hade idrott på morgonen och då hade vi styrka. så nu har ja ont i HELA kroppen speciellt ryggen och benen...gör sa ont. när ja går i trappor så håller ja på att rammla. hahah det gör så ont. kommer absolut inte komma upp ur sängen i morgon hahah. så fattar inte att ja ska kunna rida i morgon. haha ;)
efter skolan så åkte ja hem och fixade lite saker.
kollade om ja hade fått min lön, men nejnej. senare kom mig ''chef'' och lämnade reklam. ja bara what?! ja ska inte dela ut i veckan. men han hade skrivit fel på lappen men ja hinner nog ändå och tjänar ju pengar.
pratade även en liten stund med honom och han sa att ja var den bästa som han hade som delade ut, så det känns ju bra och att ja även får kvar mitt distrikt efter vintern. för ja tänker inte dela ut när det är vinter. så det känndes bra med den pratstunden.

åkte till stallet och hade det mys med mina killar. hade tänkt och rida barbacka idag så det gjorde ja, riktigt mysigt. han skötte sig skit bra. så bara längtar tills nästa barbackaritt :)
fixade till dom och nattade dom sen åkte ja hem. håller på och ska tvätta och städa min rycktlåda. håller på och tvättar de borstar ja inte använder så i morgon kanske ja tar hem dom andra och tvättar dom så ja får dom fräscha. både stallet och mitt rum ska bli fräscht (y)

men i morgon blir det och åka till ridhuset, men fattar inte hur det kommer gå med min träningsverk som ja kommer att ha. hahah hoppas den inte är så kraftig så som ja föreställer mig att den kommer bli.
men nu ska ja kolla på ensam mamma avsnittet som gick förut. kollade nämligen på 16 and pregnant istället.

men nu ska ja sluta tjata och göra lite nytta, som till exempel att packa tills i morgon så ja kan sova 30 min längre ;) hehe. bloggar senare :)



mobil bild = kvaliten suger ! men världens sötsade häst <3

VECKAN


KVÄLLEN

tjenare :)

har tvättat bilar HELA dagen känns det som. men det va det värt det, rätt kul va det också. får ju pengar så.
fick även jätte godmat hos mormor. mumma!
men nu sitter ja o kollar tv. ska börja fixa lite på rummet sen ta kvällen. är som sagt dödstrött och sen fick ja ont i magen med, saknar oliver så jävla mycket så att ja får ont i magen. men nu är det bara 5-6 dagar kvar. låt det gå fort nu för nu saknar ja honomväldigt mycket!!
men nu ska ja lägga upp min vecka på bloggen sen fixa mig för natten :)






städade en garderob förut. hade tänkt att rensa ur lite men ville ha kvar allt ja hittade där. men har lixom 3 kvar  så ska allt hitta något ja inte ska ha kvar.
men till saken, hittade min klänning som ja hade när mamma och pappa gifte sig 2003. ja bara älskade den då gör det även fortfarande, dock får ja ju inte på mig den.. haha :(

Hearts In The Air

hahha, gud ja tror ja lyckades ;) är ja inte grym ?
eller det va inte så mycket. men nu ska ja börja tjäna pengar, bloggar ikväll, puss ! :)


2 oktober

godmorgon :)

vaknade för en liten stund sen.
nu ska ja väl gå ut och tvätta bilar och tjäna lite penagar :)
sen blir det ju mat här hos mormor! :)

förresten ser ni att det har blivigt ett inlägg av två?
om plattången och en bild på mig och oliver, får se om det inte blir bärrte så ska ja försöka fixa det :)

ha en bra dag :)
för det ska väl ja försöka ha ;)


en bild säger mer än tusen ord...



1 år & 8 månader ♥
för mig är det stort och det blir bara större och större för mig ju längre vi är med varandra.
älskar dig så mycket att det inte är sant.
för mig är du allt, mer än allt!
nu när du är borta så saknar ja dina pussar och kramar något grymt mycket.
ja bara hoppas att det inte går för segt nu utan går fort så ja snart får pussas och kramas me dig.
du är min andra halva.
ÄLSKAR DIG ♥

på något sätt är det något med den här bilder som ja gillar jätte mycket.
blir alldeles svag av att kolla på den♥




NYA PLATTÅNGEN





den här plattången fick ja av snälla Susanne. har lånat den av henne förut så vet att den är bra. så det kan inte bli något annat än kanon :)


LÖRDAG KVÄLL

nu är det iallafall godkväll ;) hehe
sitter uppe hos mormor och morfar och kollar på tv. har ätit plankstek och haft det mys. ska även sova här. mamma är inte hemma och ja vågar inte sova själv hemma så sover även här.
i morgon blir det och tvätta två bilar ett släp och min moped. sen ska ja även in och sola, så skönt :D
sen äta hos mormor igen men den här gången med alla.
nu ska ja fortsätta och kolla på tv , PUSS ! :*







så här vart det i rummet efter ja hade städat. tycker det vart fint . nu ska det fan hållas fint :)


1 oktober

godeftermiddag/kväll. vet inte vilket som passar in riktigt när klockan är ca 6 ;)?

kom hem från peter och susanne för någon timme sen, har tvättat deras bilar och lite annat.
fick även med mig en plattång från susanne, hon hade köpt en ny och frågade om ja ville ha den och det tackar man inte nej till, verkligen älskar den! visar den senare eller i morgon.
innan det så va ja ju hos bästa vän Madde. åkte därifrån vid 12? för att åka förbi solariumet sen till peter och susanne.
nu ska ja fortsätta att städa och greja lite. men bloggar senare puss!




medans ja städar så får ni en liten töntig låt också ;) ha

RSS 2.0